10 de novembre de 2010

OLA PARAS I MARAS !!!

JA TENIM PROJECTA. UN ES DE MAPAS I ADIFICIS I LALTRE ES TAURONS I AL FONS MARI. LAS PRAGUNTAS CE BULEM CE ANS AJUDEU A RASPONDRA SON:

CUAN AS FA DE DIA ALS PAISUS? ; COM AS FABRICAN ALS MAPAS?

" QUIN ÉS EL CAMÍ DE L'ESCOLA ?; COM PODEM ANAR ALS PAÏSOS DEL MÓN? ; COM ES CONSTRUEIXEN ELS EDIFICIS ? ; COM ES FA EL CIMENT? ; ON VIUEN ELS TAURONS ? ; QUÈ MENGEN ELS TAURONS ? ; EXISTEIXEN LES SIRENES ? "

ALS RAPORTERS.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Els taurons viuen al mar i n'hi ha un munt d´especies diferents com el tauro balena, el tauro blanc, el tauro tigre, el tauro martell... alguns son ben petits i d'altres ben grans que poden medir mes de 10 metres. La majoria s'alimenten de peixos pero tambe n'hi ha que mengen placton

Xavier i Noelia (pares d'en Jan)

Anònim ha dit...

COM PODEM ANAR A ALTRES PAÏSOS?
SEGONS AQUESTS ESTIGUIN MÉS A PROP O MÉS LLUNY DE NOSALTRES, PODEM ANAR AMB:-AVIÓ, TREN, VAIXELL, AUTOCAR,AUTOCARAVANA, MOTO, COTXE...

TEDO I CRIS (PARES DE LA MARINA)

Anònim ha dit...

Passos per construir un edifici
Preparació del terreny: Si hi ha elevacions s'ha d'anivellar el terreny, demolir els antics edificis (en cas que els hi hagués), i llevar els enderrocs.
Fonamentació: La col•locació de fonaments i columnes que van a sostenir l'edifici
Elevació de l'estructura : És la construcció de pilars i plaques sobre la qual es va a construir les plantes de l'edifici
Cubriment d'aigües: És la col•locació de la coberta de l'edifici. Mes coneguda col•loquialment com la teulada. S'empren diferents materials com a teules, lloses de pissarra, planxes de *cinc, etc.
Col•locació de paviments: És una superfície artificial que es col•loca sobre la placa de cada planta de l'edifici per aconseguir un sòl llis.
Els materials mes utilitzats són el marbre, el *gres, la fusta, etc.
Alçament de murs: Els envans són els murs que tanquen i divideixen les plantes de l'edifici per *asilar-lo de l'exterior i distribuir els espais interiors. Es fabriquen amb maons.
Col•locació de les instal•lacions : Són les conduccions destinades al subministrament d'aigua, gas i electricitat. En aquestes tasques participen nombrosos professionals especialitzats en cadascun dels tipus d'instal•lació, per exemple, el lampista especialitzat en lampisteria.
Treballs d'acabat: Consisteixen en el conjunt d'operacions destinades a preparar l'edifici per a l'ús en el qual ha estat projectat, habitatge... S'empren pintures, fustes...
Suposen la intervenció de paletes, fusters, etc.

Raquel i Javier (pares de la Nerea)

Albert ha dit...

LES SIRENES NO EXISTEIXEN DE VERITAT, NOMÉS ALS VOSTRES SOMNIS I A LA VOSTRA IMAGINACIÓ.NOA UN PETONET!!!

aureans ha dit...

ESTIC CONTENTA DE TRIA AQUET PROJECTE DE COM ES COSTRUEIX ELS EDIFISIS. JULIA

Anònim ha dit...

astic cuntemta parqe e purtat un mulal dels adifisis.

nerea

Anònim ha dit...

TONI.ES CURIOS SABE KA I A 2 ASPECIES DE TAURONS KA SON EL TAURO VACKA I EL TAURO TORO.

Anònim ha dit...

LUCIA VOL ESTUDIA COM ES FAN LAS TERRAZAS Y LAS PISCINAS

ADEMAS, VOY A TRAER UN CUADRO DE LOS FONDOS MARINOS

lUCIA Y PAPA